DOSAR PENAL pentru o tânără din Ploieşti care comercializa parfumuri contrafăcute

Publicat in Eveniment 04 Februarie 2015 944 ori
Google+ WhatsApp
DOSAR PENAL pentru o tânără din Ploieşti care comercializa parfumuri contrafăcute
DOSAR PENAL pentru o tânără din Ploieşti care comercializa parfumuri contrafăcute

Polițiștii giurgiuveni au indisponibilizat, în această dimineață, sute de pachete de țigarete netimbrate, parfumuri și articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci protejate, susceptibile de a fi contrafăcute, în urma unor controale asupra a două autocare cu turiști.

 

În noaptea de 2 spre 3 februarie, în jurul orei 1.30, polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Giurgiu și Serviciul de Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune, în cadrul căreia au oprit, în trafic, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, două autocare. Acestea aparțineau unor firme de transport public de persoane ce efectuau curse regulate pe relația Turcia — România.

Cele două autocare au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru efectuarea unui control amănunțit.

În urma controlului efectuat la cel de-al doilea mijloc de transport, polițiștii au identificat asupra unui bărbat de 35 ani, din comună Bărbulești, județul Ialomița, 45 de articole de îmbrăcăminte (pantaloni blue-jeans, cămăși, pulovere, etc.), transportate fără documente legale de proveniență și 134 de recipiente cu parfum, purtând numele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute, bunuri pe care bărbatul le achiziționase din Turcia, în vederea comercializării în România.

De asemenea, a mai fost identificată o femeie de 39 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, care transporta, fără a deține documente legale de proveniență, 604 de recipiente purtând numele unor mărci de parfumuri protejate pe teritoriul României în vederea comercializării.

Împotriva celor doi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.