Bogdan Toader le-a vorbit elevilor din Ploieşti. Află despre ce

Publicat in Eveniment 27 Ianuarie 2015 1052 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader le-a vorbit elevilor din Ploieşti. Află despre ce
Bogdan Toader le-a vorbit elevilor din Ploieşti. Află despre ce

Marţi, 27 ianuarie 2015, Institutul pentru Democraţie Participativă Euro Qvorum, a organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţen Prahova o întâlnire între reprezenta administraţei judeţene  şi un grup de tineri, elevi la colegiile Nichita Stanescu, Ion Luca Caragiale, Mihai Viteazul şi Alexandru Ioan Cuza.

 

Acest eveniment face parte din Proiectul “Iniţiativă pentru comunitatea mea”, finanţat în cadrul Fondului ONG în România. Obiectivul principal al proiectului este creşterea gradului de implicare activă a tinerilor în viaţa publică a comunităţii din care provin.

Consiliul Judeţean Prahova a fost reprezentat de către vicepreşedintele Bogdan Toader, care a explicat tinerilor rolul şi atribuţiile instituţiei pe care o reprezintă.

Totodată, a avul loc şi o discuţie interactivă, fiind abordate teme de administraţie publică, dezvoltare durabilă şi perspective economice. În acelaşi timp tinerii au fost încurajaţi de către oficialul judeţean să se implice activ în viaţa publică a comunităţii şi să dezvolte proiecte pentru comunitate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.