În curând vom putea folosi TELEGONDOLA de la Cota 1400 la 2000

Publicat in Eveniment 27 Ianuarie 2015 1396 ori
Google+ WhatsApp
În curând vom putea folosi TELEGONDOLA de la Cota 1400 la 2000
În curând vom putea folosi TELEGONDOLA de la Cota 1400 la 2000

Cel de-al doilea tronson al telegondolei din Sinaia, care va lega Cota 1400 de pârtiile de mare altitudine de la cota 2000, va fi gata la sfârşitul acestui an, anunţă reprezentanţii administraţiei publice locale.

 

Realizarea unui nou tronson este un proiect ambiţions, mult aşteptat şi care a intrat pe ultima sută de metri.

Bogdan Fălcescu, directorul Companiei de Transport Public Sinaia, a precizat că tronsonul 2 al telegondolei nu este singura surpriză pe care autorităţile locale o pregătesc în acest an pentru turişti. Astfel, între cota 2000 şi 1400 vor fi amenajate mai multe trasee special destinate exclusiv iubitorilor de mountain bike, un sport care capătă din ce în ce mai mulţi adepţi şi la noi în ţară.

Toate aceste informaţii au fost date în cadrul unui eveniment organizat la sfârşitul săptămânii trecute, la Cazinoul Sinaia, unde a avut loc lansarea oficială a noului brand al staţiunii.

Ski on sky, adica schiază în cer, este logo-ul ales de autorităţile locale pentru că reprezintă cel mai bine Sinaia, singura staţiune montană din România care deţine pârtii de mare altitudine, la peste 2000 de metri, unde adesea se crează fenomenul de “mare de nori”, care oferă senzaţia de plutire deasupra norilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.