Turnelul Internaţional FIG "Spring Cup", organizat în perioada 22-24 mai la Sala Olimpia

Publicat in Eveniment 26 Ianuarie 2015 Actualizat: 26 Ianuarie 2015 630 ori
Google+ WhatsApp
Turnelul Internaţional FIG "Spring Cup", organizat în perioada 22-24 mai la Sala Olimpia
Turnelul Internaţional FIG "Spring Cup", organizat în perioada 22-24 mai la Sala Olimpia

Cu o săptămână înainte de a împlini şapte ani de la înfiinţare, secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Municipal anunţă organizarea, la Ploieşti, a celei de a şaptea ediţii a Turneului Internaţional FIG „Spring Cup” ce se va desfăşura în perioada 22 – 24 mai 2015 la Sala Olimpia.

 

Clubul Sportiv Municipal este primul şi singurul club din România care deţine acreditarea Federaţiei Internaţionale de Gimnastică pentru acest eveniment competiţional internaţional. În România doar Federaţia Română de Gimnastică Ritmică deţine licenţă FIG pentru „Irina Deleanu Cup”, competiţie ajunsă la a XIV-a ediţie şi care se va desfăşura, anul acesta, paralel cu etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti, la începutul lunii aprilie.

Licenţa obţinută de CSM Ploieşti pentru “Spring Cup” reprezintă pentru participanţi o garanţie a organizării şi derulării competiţiei în conformitate cu regulamentul tehnic internaţional în domeniu, unanim acceptat de Federaţiile Internaţionale afiliate la FIG.

Organizatorii competiţiei, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Federaţia Română de Gimnastică Ritmică şi Primăria Ploieşti au demonstrat de nenumărate ori până acum că acest parteneriat este unul de succes – dovadă stând cele douăsprezece evenimente- opt naţionale şi patru internaţionale organizate împreună în perioada 2009 – 2014.

Ajuns în prima linie a oraşelor importante ale lumii care susţin sportul de performanţă: Kiev (Ucraina), Calais şi Corbeil-Essones (Franta), Pesaro (Italia), Portimao (Portugalia), Sofia (Bulgaria), Moscova (Rusia), Minsk (Bielorusia), Tokio (Japonia), Ploieştiul este pregătit pentru o competiţie de înaltă ţinută organizatorică, tehnică şi artistică!

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.