Redati demnitatea Colegiului I.L. Caragiale Ploiesti

Publicat in Eveniment 26 Ianuarie 2015 792 ori
Google+ WhatsApp
Redati demnitatea Colegiului I.L. Caragiale Ploiesti
Redati demnitatea Colegiului I.L. Caragiale Ploiesti

In anul 2011, elevii Colegiului I.L. Caragiale Ploiesti au rămas fără o bucata de teren care a fost retrocedata descendentilor familiei Ghica. Daca la prima vedere pare ca e doar o bucata din terenul de sport, in realitate e mult mai mult. E chiar o bucata din demnitatea acestui colegiu.

 

E o bucata din amintirile noastre, fosti elevicare am avut privilegiul de a ne folosi de ambele cosuri de baschet, de a alerga pe intreaga pista de atlestism, de a participa cu mandrie la festivitatile organizate aici.

In 23 ianuarie, Observatorulph.ro afirma ca :" Primăria Ploieşti cunoaşte bine situaţia terenului de sport de la Colegiul Naţional I.L. Caragiale, însă până acum nu s-a mişcat un deget. Demersurile conducerii colegiului au fost ignorate pur şi simplu atât de actuala, cât şi de fosta administraţie. Potrivit Irinei Popescu, directorul CNILC, ultima adresa prin care solicita Primăriei Ploieşti să reia procedura obţinerii terenului respectiv a fost trimisă chiar în toamna anului trecut, însă nu a primit niciun răspuns."

Haideti sa aratam autoritatior locale ca aceasta situatie nu mai poate fi ignorata! Impreuna putem reda demnitatea Colegiului I.L. Caragiale din Ploiesti!

Va multumesc pentru sustinere!

http://www.petitieonline.com/redati_demnitatea_colegiului_il_caragiale_ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.