Un traficant de droguri face muncă în folosul comunităţii în Parcul Bucov

Publicat in Eveniment 22 Ianuarie 2015 1535 ori
Google+ WhatsApp
Un traficant de droguri face muncă în folosul comunităţii în Parcul Bucov
Un traficant de droguri face muncă în folosul comunităţii în Parcul Bucov

Sunt situaţii în care sentinţele date de instanţele de judecată te lasă cu gura căscată fie pentru că sunt mult prea blânde în comparaţie cu fapta comisă de inculpat, fie pentru că acestea sunt absolut nejustificate şi nu fac altceva decât să încurajeze infractorii să-şi vadă în continuare de treaba lor, bazându-se, de cele mai multe ori, pe clemenţa judecătorilor.

 

O astfel de sentinţă a fost dată, recent, la Ploieşti. Tribunalul Prahova a decis, marţi, ca un tânăr, arestat şi trimis în judecată pentru trafic şi consum de droguri de risc, să fie condamnat la închisoare cu suspendare şi, ca pedeapsă complementară, să fie trimis să presteze muncă în folosul comunităţii în Parcul "Constantin Stere" Bucov, aflat în subordinea Primăriei Ploieşti, adică exact locul unde se relaxează persoanele cele mai vulnerabile în faţa consumului de droguri: copiii şi adolescenţii. Sentinţa dată de Tribunalul Prahova în acest caz este definitivă, nu are cale de atac.

Sursa: telegrama.ro

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office