Poţi DEVENI MILIONAR cu un simplu BON FISCAL. Află cum

Publicat in Eveniment 22 Ianuarie 2015 1754 ori
Google+ WhatsApp
Poţi DEVENI MILIONAR cu un simplu BON FISCAL. Află cum
Poţi DEVENI MILIONAR cu un simplu BON FISCAL. Află cum

Cu un simplu bon fiscal, veţi putea câştiga un milion de lei în fiecare lună. Ministerul Finanţelor va organiza, de Paşte, prima extragere din loteria bonurilor fiscale, în care vor fi luate în calcul cele din februarie şi martie.

 

Este vorba despre loteria bonurilor fiscale, cu un fond de premiere lunar de un milion de lei. Attila Gyorgy, secretar de stat în Ministerul Finanţelor, ne spune că şansele de a câştiga la acest joc de noroc sunt foarte mari.

"Loteria Română va face o extragere a sumei, care va fi între 1 şi 999 de lei, şi a datei. Când vom face extragerea, vom spune: toate bonurile care au valoarea de, să zicem, 41 de lei până la 41,99, din data de 20 februarie, atunci toate bonurile cu această sumă din acea zi devin câştigătoare. Avem un fond de premiere stabilit pentru fiecare extragere, care va fi cam un milion de lei pe lună, pentru că s-au prevăzut 10 milioane de lei pentru trei sferturi de an. Oamenii se uită acasă dacă au bonuri câştigătoare şi, dacă au, trebuie să vină la ANAF, la direcţiile locale. Prima extragere va fi în perioada Paştelui. Dacă avem 100 de câştigători, milionul se împarte la 100. Am făcut studii şi avantajul va fi că, dacă va fi să extragem o sumă mai mică, atunci vor fi mai mulţi câştigători. Dar dacă va fi un singur câştigător cu suma de 30 de lei, de exemplu, acela va primi un milion de lei", a declarat Attila Gyorgy pentru ziarulring.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office