Primăria Ploieşti lansează concursul "Şcoala Reciclării – prezent şi viitor verde"

Publicat in Eveniment 21 Ianuarie 2015 853 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploieşti lansează concursul "Şcoala Reciclării – prezent şi viitor verde"
Primăria Ploieşti lansează concursul "Şcoala Reciclării – prezent şi viitor verde"

Primaria Municipiului Ploiesti, participanta la competitia „Orasul Reciclarii 2015”, lanseaza concursul  interscolar „Scoala Reciclarii – prezent si viitor verde”.

 

In cadrul competitiei, fiecare participant va fi informat asupra modului de colectare selectiva a deseurilor, transportul deseurilor si valorificarea deseurilor. Obiectivul principal al concursului este formarea unei atitudini responsabile pentru protejarea mediului inconjurator.

Inscrierea unitatilor de invatamant la concursul precizat mai sus se poate face in perioada 20 - 31 ianuarie 2015 printr-o adresa transmisa in atentia  Regiei  Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiesti (fax. 0244513670 sau e-mail protectiamediului@rasp.ro).

Lista unitatilor de invatamant participante va fi publicata pe www.rasp.ro  si www.ploiesti.ro. Cele mai harnice unitati de invatamant vor beneficia de premii la finalizarea concursului. Mai multe informatii pot fi solicitate Biroului Protectia Mediului din cadrul RASP Ploiesti (tel: 0244-541071 int. 114, fax: 0244-513670, mail: protectiamediului@rasp.ro)

VEZI REGULAMENTUL AICI

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office