Zilele Ploieştiului 2015! Ce SURPRIZE pregătesc autorităţile

Publicat in Eveniment 16 Ianuarie 2015 1151 ori
Google+ WhatsApp
Zilele Ploieştiului 2015! Ce SURPRIZE pregătesc autorităţile
Zilele Ploieştiului 2015! Ce SURPRIZE pregătesc autorităţile

Reprezentanţii municipalității din Ploieşti au avut vineri o primă întâlnire pentru a pune la punct detaliile evenimentului “Zilele Ploieştiului 2015″.

 

De principiu, aceştia au stabilit ca, în 2015, ploieştenii să aibă 12 zile de distracţie! Astfel, începând cu data de 21 mai şi până pe 1 iunie, primăria va organiza numeroase evenimente culturale, artistice şi sportive la care cetăţenii sunt invitaţi să participe.

Prima zi a evenimentului va fi deschisă cu un concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, Pasărea Rock şi artiştii de la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti.

Printre surprizele pregătite de municipalitate anul acesta se vor număra proiecții la cinematografe în aer liber, târg de carte, expoziţii de artă vizuală şi concursuri de fotbal şi baschet între licee.

Totodată, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au înaintat invitaţii către oraşele înfrăţite din Grecia, Ungaria, Moldova şi Bulgaria pentru a participa la Zilele Ploieştiului cu artişti care să ne împărtăşească o parte din cultura lor.

Sursa: phon.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office