Mircea Cosma s-a întâlnit cu mai mulţi primari din Prahova. Ce au discutat

Publicat in Eveniment 16 Ianuarie 2015 824 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma s-a întâlnit cu mai mulţi primari din Prahova. Ce au discutat
Mircea Cosma s-a întâlnit cu mai mulţi primari din Prahova. Ce au discutat

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a avut o întâlnire, miercuri, la Blejoi, cu primarii din localităţile Boldeşti Scăieni, Măgurele, Blejoi, Plopu, Lipăneşti, Bărcăneşti, dar şi cu  operatorii privaţi de apă şi canal (SC Jovila SRL,  SC Capoles SRL  şi SC Hidro Prahova), pentru identificarea unei soluţii pentru ca aceste localităţi să se încadreze în directivele UE privind racordarea la reţeaua de apă şi canalizare, pentru 90% din populaţie.

 

S-a prezentat de către firmele de consultanţă un master-plan regional pentru dezvoltarea infrastructurii de apă şi canalizare în aria de acţiune a acestor operatori. S-a stabilit ca până la 31 ianuarie localităţile interesate să-şi exprime punctul de vedere legat de înfiinţarea unei Asociaţii de Dezvoltare Intercomunitară (ADI)  cu aceşti operatori pentru accesarea de  fonduri BERD, PNDL sau PNDR.

La discuţii au mai participat Rodica Paraschiv, prefectul judeţului Prahova şi consilierul judeţean Rareş Enescu.

În aceeaşi zi,  preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a verificat stadiul lucrărilor la pasajul suspendat de la intersecţia DN 1A cu DJ 102 Ploieşti - Slănic. Constructorii şi-au reluat activitatea şi au început lucrările pe DJ 102 la rampele de acces şi stâlpii de susţinere, bretelele la sol fiind finalizate.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.