Hoţii au pătruns în Hipodromul din Ploieşti. Află ce au furat

Publicat in Eveniment 16 Ianuarie 2015 481 ori
Google+ WhatsApp
Hoţii au pătruns în Hipodromul din Ploieşti. Află ce au furat
Hoţii au pătruns în Hipodromul din Ploieşti. Află ce au furat

În cursul zilei de miercuri, 14 ianuarie 2015, în jurul orei 11.00, un echipaj mobil aparținând Poliției Locale Ploiești a depistat, pe strada Moreni din zona de sud a municipiului, un bărbat care conducea o căruță încărcată cu o cantitate mare de fier vechi.

 

La observarea polițiștilor locali, individul s-a îndreptat cu atelajul spre strada Văii, fără a opri la somația verbală a echipajului. Acesta și-a continuat deplasarea până în dreptul imobilului cu nr. 10, moment în care a sărit din căruță și a fugit.

Din verificările întreprinse de polițiștii locali a rezultat că fierul vechi, în cantitate de aproximativ 200 kg, a fost sustras de la demolarea Hipodromului.

Vehiculul cu tracțiune animală a fost predat către reprezentanții S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., acesta fiind confiscat în conformitate cu prevederile H.C.L. Ploiești nr. 444/2011. Totodată, polițiștii locali au procedat la sesizarea lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office