DNA Ploiești a solicitat TCE și RASP documentele încheiate cu firma de pază ROMFORCE PROTECT

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2015 1226 ori
Google+ WhatsApp
DNA Ploiești a solicitat TCE și RASP documentele încheiate cu firma de pază ROMFORCE PROTECT
DNA Ploiești a solicitat TCE și RASP documentele încheiate cu firma de pază ROMFORCE PROTECT

Firma Romforce Protect, care a încheiat în ultimii doi ani contractă de pază cu mai multe instituţii şi companii din subordinea Primăriei Ploieşti, face obiectul unei anchete a procurorilor DNA Ploieşti. Anchetatorii au cerut documente de la TCE Ploieşti şi RASP Ploieşti.

 

Astfel, în ultima lună, procurorii anticorupţie au solicitat firmei de transport public, TCE Ploieşti, dar şi Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, documentele care au stat la baza încheierii contractelor de pază cu Romforce Protect, precum şi documente de plată a serviciului. La solicitarea observatorulph.ro, DNA a confirmat că există un dosar penal care priveşte această firmă de pază.

Contactat de observatorulph.ro, directorul TCE, Cristian Iancovici, a recunoscut că la jumătatea lunii decembrie procurorii DNA au solicitat în scris mai multe documente care vizau organizarea licitaţiei pentru serviciul de pază al societăţii. "Într-adevăr, există încheiat un contract cu firma de pază Romforce Protect. Procurorii DNA au solicitat mai multe documente, iar noi le-am dat facturi, ordine de plată, dar şi documente legate de demararea procedurii de licitaţie. Eu nu cred că este vreo problemă pentru că astfel de documente ne-au mai fost solicitate" a declarat directorul TCE.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office