Tăietorii ilegali de lemn din Prahova s-au înmulțit odată cu venirea GERULUI

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2015 561 ori
Google+ WhatsApp
Tăietorii ilegali de lemn din Prahova s-au înmulțit odată cu venirea GERULUI
Tăietorii ilegali de lemn din Prahova s-au înmulțit odată cu venirea GERULUI

Polițiști din cadrul Poliției Comunale Cornu au depistat un bărbat din localitate care deținea material lemnos fără documente legale.

 

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de miercuri, persoana în cauză ar fi cumpărat de la trei bărbați din comuna Șotrile material lemnos de esență fag, deși știa că aceștia nu aveau documente de proveniență pentru marfa respectivă.

Toate cele patru persoane au fost sancționate contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantități de material lemnos care a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Câmpina.

La data de 07.01.2015, polițiști din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au identificat doi bărbați din localitate, care transportau doi arbori specia ”fag”, nemarcați de organele silvice.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că materialul lemnos a fost tăiat de pe o fâneață împădurită ce aparține Ocolului Silvic Vălenii de Munte. Pentru aspectele constatate s-a luat măsura sancționării contravenționale a celor două persoane, cu amendă în cuantum de 2.000 lei fiecare, arborii fiind confiscați și predați Ocolului Silvic Vălenii de Munte.

În aceeași zi, polițiști din orașul Boldești Scăieni au identificat un bărbat bănuit că, în ziua precedentă, ar fi tăiat și sustras un brad de pe o proprietate privată. În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office