ALERTĂ! Sunt planificate ATENTATE TERORISTE de AMPLOARE în Occident. Ce a fost în Franţa e doar ÎNCEPUTUL

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2015 441 ori
Google+ WhatsApp
ALERTĂ! Sunt planificate ATENTATE TERORISTE de AMPLOARE în Occident. Ce a fost în Franţa e doar ÎNCEPUTUL
ALERTĂ! Sunt planificate ATENTATE TERORISTE de AMPLOARE în Occident. Ce a fost în Franţa e doar ÎNCEPUTUL

Şeful MI5, serviciul britanic de informaţii interne, a declarat joi că o grupare islamistă extremistă din Siria planifică "atentate de mare amploare" în Occident, relatează AFP.

Exprimându-se la Londra, a doua zi de la atacul sângeros comis la sediul din Paris al săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Andrew Parker, directorul general al MI5, a evocat riscul unor atacuri care ar putea fi comise de combatanţi care se întorc din Siria.

Deşi cea mai mare ameninţare vine din partea organizaţiei Stat Islamic, extremişti aparţinând unor grupări afiliate Al-Qaida reprezintă la rândul lor un pericol, a declarat Parker.

"Ne confruntăm cu comploturi mai complexe şi mai ambiţioase care urmează modul de abordare al (...) Al-Qaida şi al imitatorilor săi", a spus el.

"Ştim, spre exemplu, că o grupare de terorişti fanatici Al-Qaida în Siria planifică atentate de mare amploare împotriva Occidentului", a subliniat şeful MI5.

"Deşi noi şi partenerii noştri lucrăm la capacitate maximă, ştim că nu putem totul", a adăugat el.

În acest context, Andrew Parker şi-a exprimat dorinţa ca serviciile antiteroriste să dispună de puteri sporite pentru a identifica şi supraveghea suspecţi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.