Bătaie la o școală din Prahova! O elevă a ajuns la spital cu leziuni grave

Publicat in Eveniment 08 Ianuarie 2015 622 ori
Google+ WhatsApp
Bătaie la o școală din Prahova! O elevă a ajuns la spital cu leziuni grave
Bătaie la o școală din Prahova! O elevă a ajuns la spital cu leziuni grave

Potrivit primelor informaţii, miercuri, în jurul orelor 16:00, două eleve de 11, respectiv 13 ani, de la şcoala generală din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească, s-au luat la ceartă, apoi s-au bătut ca-n filme în curtea şcolii.

 

După terminarea orelor, fetele au plecat acasă, însă în jurul orelor 19:00,  ambulanţa a fost solicitată de familia elevei de 11 ani, care a început să se simtă rău.

Salvarea a transportat-o pe minoră la spitalul judeţean din Ploieşti, de unde a fost transferată la spitalul de Pediatrie, cu echimoze la nivelul feţei. Chiar dacă rănile suferite de minoră nu au necesitat internarea ei, poliţia s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.