MESAJ ȘOCANT după atacul terorist din Paris: "Curg doar primele picături de sânge. Vor urma altele"

Publicat in Eveniment 08 Ianuarie 2015 604 ori
Google+ WhatsApp
MESAJ ȘOCANT după atacul terorist din Paris: "Curg doar primele picături de sânge. Vor urma altele"
MESAJ ȘOCANT după atacul terorist din Paris: "Curg doar primele picături de sânge. Vor urma altele"

Un lider al reţelei teroriste sunnite Stat Islamic în Irak şi Siria a salutat atacul terorist care a vizat redacţia Charlie Hebdo. El a justificat crimele ca fiind o răzbunare pentru insulte la adresa islamului şi sugerând asumarea atentatului, relatează Reuters. 
    

"Leii islamului l-au răzbunat pe Profetul Mahomed", a declarat Abu Musab, un lider al grupului terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant - SI/SIIS/SIIL). 

Reţeaua teroristă sunnită, care ocupă teritorii din Irak şi Siria unde a instituit un "califat", a ameninţat de mai multe ori Franţa cu atentate.

"Leii noştri au comis atacul. Curg doar primele picături de sânge. Vor urma altele", a adăugat liderul terorist, precizând că nu ştie exact cine sunt autorii atentatului.

"Nu ştim exact cine sunt autorii, dar sunt oameni care urmează calea emirului Abu Bakr Al-Baghdadi (liderul grupului Stat Islamic - n.red) şi a lui Osama ben Laden (fostul lider al reţelei teroriste Al-Qaida - n.red). Cruciaţii trebuie să se teamă pentru că o merită", a subliniat Abu Musab.
   
O coaliţie internaţională coordonată de Statele Unite efectuează raiduri aeriene împotriva poziţiilor din Siria şi Irak ale grupului terorist Stat Islamic. 

Atacul comis la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi, nu a fost încă revendicat.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office