Un bătrânel din Colceag a murit în Casa Albă, la instruirea electorală

Publicat in Eveniment 03 Decembrie 2009 Actualizat: 04 Decembrie 2009 1132 ori
Google+ WhatsApp
Un bătrânel din Colceag a murit în Casa Albă, la instruirea electorală
Un bătrânel din Colceag a murit în Casa Albă, la instruirea electorală
Un bărbat de 62 de ani a murit, azi, în Casa Albă. Incidentul s-a produs la sfârşitul instructajului privind alegerile de duminică, în urma unui stop cardiac. Omul era director al Şcolii Generale din satul Inoteşti, comuna Colceag, şi preşedinte de comisie în secţia de votare din Colceag. O ambulanţă s-a deplasat rapid la locaţia indicată, dar resuscitarea,
 derulată mai bine de 40 de minute, nu a avut succes. Cadravul a fost preluat de Serviciul de Medicina Legală Prahova. Martorii spun că, imediat după începerea instruirii, omul s-a plâns că se simte rău. O femeie i-a oferit apă, apoi cineva a sunat la Salvare. Locul acestuia în secţia de votare va fi luat de o persoană din baza de rezervă stabilită prin tragere la sorţi de Tribunal, conform declaraţiei lui Florică Ţogoe, purtătorul de cuvânt al BEJ.
 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office