Bărbat de 48 de ani, găsit MORT în pădurea din Comarnic

Publicat in Eveniment 22 Decembrie 2014 793 ori
Google+ WhatsApp
Bărbat de 48 de ani, găsit MORT în pădurea din Comarnic
Bărbat de 48 de ani, găsit MORT în pădurea din Comarnic

Un bărbat de 48 de ani, din Comarnic, a dispărut ieri de la domiciliu. După multe ore de căutări, omul a fost găsit mort în pădurea din localitate.

Bărbatul a plecat de acasă ieri, în jurul orei 11.00. Familia a stat liniştită, crezând că omul se va întoarce acasă. Numai că, în momentul în care rudele au oLa acea observat că nu s-a întors nici până la orele 23.00, au sunat la 112.

Rapid, echipe de poliţişti, jandarmi şi pădurari au început căutările bărbatului, căutări care au avut loc până în jurul orelor 03.00 - 4.00 dimineaţa. La acea oră, având în vedere condiţiile nefavorabile, au fost întrerupte căutările şi reluate la ora 06.00.

Fratele bărbatului ar fi găsit cadavrul în pădurea din Comarnic. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi anchetatori pentru a cerceta cauzele care au condus la deces. Corpul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office