Locuitorii din Breaza au rămas fără GAZE NATURALE. Află ce s-a întâmplat cu conducta

Publicat in Eveniment 22 Decembrie 2014 394 ori
Google+ WhatsApp
Locuitorii din Breaza au rămas fără GAZE NATURALE. Află ce s-a întâmplat cu conducta
Locuitorii din Breaza au rămas fără GAZE NATURALE. Află ce s-a întâmplat cu conducta

Cei aproape 18.000 de locuitori din oraşul Breaza au rămas fără gaze naturale, începând de duminică seară, de la ora 22.00, din cauza unei alunecări de teren care a afectat conducta de transport aflată în exploatarea Transgaz.

 

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii luni de Distrigaz Sud Reţele, alimentarea cu gaze naturale a oraşului Breaza a fost sistată începând de duminică seară, de la ora 22.00, din cauza unei alunecări de teren care a afectat conducta de transport aflată în exploatarea Transgaz şi care asigură alimentarea cu gaze a staţiei de reglare-măsurare care deserveşte oraşul Breaza.

Conform sursei citate, alimentarea cu gaze către toţi clienţii casnici şi industriali din Breaza a fost sistată pentru a permite remedierea avariei, iar alimentarea cu gaze naturale va fi reluată, conform estimărilor, luni după-amiază, începând cu ora 17.00. Sunt afectaţi de această întrerupere aproape 18.000 de locuitori ai oraşului Breaza.

Contactat telefonic, viceprimarul oraşului Breaza, Gheorghe Richea, a declarat că alunecarea de teren care a afectat conducta Transgaz este situată în afara zonei locuite, pe strada Plăieştilor şi nu este singura produsă în localitate.

O altă alunecare de teren a avut loc în această iarnă pe strada Ştefan cel Mare, unde malul de pământ dislocat riscă să afecteze un drum, dar şi o locuinţă, în condiţiile în care alunecarea s-a produs la aproximativ zece metri de o casă. De asemenea, o altă alunecare de teren s-a produs pe strada Stejarului, în apropierea unei alte case.

Conform sursei citate, autorităţile din Breaza au făcut lucrări de consolidare sau studii geo pentru limitarea efectelor unor alunecări de teren mai vechi, pe alte străzi din localitate, afectate în anii trecuţi.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office