Unul dintre cele mai CUNOSCUTE saloane de înfrumusețare din țară se deschide în Afi Palace Ploiești

Publicat in Eveniment 18 Decembrie 2014 2986 ori
Google+ WhatsApp
Unul dintre cele mai CUNOSCUTE saloane de înfrumusețare din țară se deschide în Afi Palace Ploiești
Unul dintre cele mai CUNOSCUTE saloane de înfrumusețare din țară se deschide în Afi Palace Ploiești

Geta Voinea Factory, unul dintre cele mai cunoscute saloane de infrumusetare din Romania, se deschide, joi, în Afi Palace Ploiesti.

 

Situat la etajul centrului comercial, salonul isi astepta clientii cu personal specializat, calificat pentru a oferi cele mai bune servicii.

Succesul inregistrat in hairstyling timp de peste 30 de ani, i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanta in domeniu. Din 2008, Geta Voinea opereaza exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon. Pasiunea pentru infrumusetare este numitorul comun al clientilor Getei Voinea, VIP-uri sau persoane obisnuite, cu totii sunt primiti si serviti in acelasi mod special.

Geta Voinea Factory este un concept fresh, ce vine cu o nouă abordare. Pentru acest concept s-a dezvoltat un sistem special și foarte atractiv de stabilire a prețurilor la serviciile de Hair, Nails și Beauty, oferite clienților. Acesta le permite achiziționarea de pachete (Basic și Full) la care se pot adăuga servicii individuale sau adiționale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substanțiale la prețurile deja atractive.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.