AFI Palace Ploiești împlinește un an de la deschidere. Ce EVENIMENTE ți-a pregătit

Publicat in Eveniment 25 Noiembrie 2014 1138 ori
Google+ WhatsApp
AFI Palace Ploiești împlinește un an de la deschidere. Ce EVENIMENTE ți-a pregătit
AFI Palace Ploiești împlinește un an de la deschidere. Ce EVENIMENTE ți-a pregătit

Ziua de 1 decembrie 2014 va marca aniversarea de un an a centrului comercial AFI Palace Ploiești și cu această ocazie, ploieștenilor li s-au pregătit o serie de evenimente inedite, din zori până la miezul nopții.

 

Festivalul LEGO® – pentru prima dată în România Mall-urile AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești au adus în premieră în România festivalul LEGO®. Prezent până la finalul săptămânii în AFI Palace Cotroceni, acesta se va muta începând din 1 decembrie în Ploiești. Asfel, odată cu ziua aniversară, AFI Palace Ploiești le va oferi clienților săi prilejul de a vedea pentru prima oară zeci de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO®. Printre acestea se vor număra personaje celebre precum Darth Vader, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger și multe alte construcții fascinante. Figurinele Lego 3D, ce urmează să fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cântăresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a însumat peste 2.500 de ore petrecute la îmbinarea pieselor. De asemenea, cei mici sunt așteptați în locurile de joacă LEGO, special amenajate cu această ocazie, care vor fi amplasate în zona magazinelor LEGO și Noriel. Acolo, ei se vor putea bucura de mult iubitele jucării, vor putea participa la concursurile organizate și câștiga premiile LEGO puse la bătaie.

Tot cu ocazia zilei aniversare, Marius Moga&Friends va suține luni seară în AFI Palace Ploiești un concert incendiar pentru iubitorii de muzică, distracție și voie bună. Artiști cunoscuți ai momentului vor veni să le ofere clienților AFI o seară de neuitat pe cele mai energice ritmuri.

Cel mai așteptat moment al zilei va fi fără îndoială tombola aniversară, la care ploieștenii se pot înscrie până la data de 1 decembrie. Persoanele înscrise în marea tombolă pot câștiga un premiu instant printre care vouchere cadou, sute de produse de îngrijire Le Petit Marseillais și vor avea șansa să devină câștigătorii premiilor mari din ziua aniversară, un Peugeot 208, electrocasnice și multe alte premii atractive. Pentru validarea premiilor din cadrul tombolei în ziua aniversară, câștigătorii trebuie să prezinte SMS-ul primit la înscriere și bonul fiscal cu care au participat la concurs. Mai multe detalii despre tombolă sunt disponibile în prezent la birourile de informații din AFI Palace Ploiești.

Surprizele pregătite cu ocazia aniversării nu se vor opri aici. Evenimentele special organizate atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, vor anima atmosfera din AFI Palace Ploiești pe toată durata zilei. Vizitatorii sunt așteptați să petreacă o zi de răsfăț și să descopere programul de distracție inedit. În plus, ploieștenii vor putea asista la aprindera luminilor de Crăciun, care vor da startul sezonului de sărbători și, implicit, lunii cadourilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.