Alina Bica, șefa DIICOT, SUSPENDATĂ din magistratură

Publicat in Eveniment 24 Noiembrie 2014 679 ori
Google+ WhatsApp
Alina Bica, șefa DIICOT, SUSPENDATĂ din magistratură
Alina Bica, șefa DIICOT, SUSPENDATĂ din magistratură

Vicepreşedintele CSM, Gheorghe Muscalu, a declarat, luni, că Secţia pentru procurori va dispune suspendarea din magistratură a Alinei Bica, până la soluţionarea definitivă a dosarul în care este acuzată, timp în care iese de sub interdicţiile specifice şi poate desfăşura orice alt tip de activitate.

 

Secţia pentru procurori a CSM va dispune suspendarea din magistratură a Alinei Bica, până la soluţionarea definitivă a dosarul în care este acuzată. Pe perioada suspendării, Bica iese de sub interdicţiile specifice şi poate desfăşura orice alt tip de activitate.

"Legea spune că poate să desfăşoare orice tip de activitate, deci iese din acea cupolă a interdicţiilor specificie activităţii de magistrat judecător sau procuror, iar la momentul soluţionării definitive a cauzei ei, în funcţie de soluţie, va fi exclusă din magistratură sau va fi repusă în activitatea de magistrat, cu toate consecinţele fireşti", a declarat vicepreşedintele CSM, Gheorghe Muscalu.

Suspendarea Alinei Bica este urmare a arestării acesteia în dosarul despăgubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro.


Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.