Peste 19.000 de ploieşteni au depus dosar pentru ajutor la încălzire

Publicat in Eveniment 17 Noiembrie 2014 586 ori
Google+ WhatsApp
Peste 19.000 de ploieşteni au depus dosar pentru ajutor la încălzire
Peste 19.000 de ploieşteni au depus dosar pentru ajutor la încălzire

Aproape 19.000 de ploieşteni au cerut ajutor de încălzire pentru sezonul rece 2014-2015, termenul de depunere a dosarelor expirând la data de 15 noiembrie.

Termenul de depunere de către ploieşteni a dosarelor pentru solicitarea ajutorului de încălzire a expirat. În perioada de o lună şi jumătate de când s-a dat ”startul” pentru această acţiune, aproape 19.000 de cetăţeni din municipiul reşedinţă de judeţ au depus la autorităţile competente solicitări în vederea obţinerii unui ajutor de încălzire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ploieşti, Alina Istrătescu, cele mai multe cereri au fost pentru energia termică distribuită în sistem centralizat, urmate de cele pentru gaze naturale, pentru încălzirea cu lemne şi cărbuni şi pentru încălzirea cu energie electrică.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office