METODA ACCIDENTUL, reinventată de escroci. Poliţia, în ALERTĂ / VIDEO

Publicat in Eveniment 15 Noiembrie 2014 594 ori
Google+ WhatsApp
METODA ACCIDENTUL, reinventată de escroci. Poliţia, în ALERTĂ / VIDEO
METODA ACCIDENTUL, reinventată de escroci. Poliţia, în ALERTĂ / VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Metodă incredibilă a hoţilor cu ocazia alegerilor prezidenţiale. Infractorii au început să sune oameni, sub pretextul că fac statistica românilor aflaţi în străinătate, potrivit România TV.

 


ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. O femeie din Cluj s-a lăsat păcălită de infractori şi le-a dat datele mamei ei, care se află în Spania. "Am primit un telefon. Bărbatul de la celălalt capăt al firului s-a recomandat ca fiind de la poliţie, Secţia 3 de Poliţie. Mi-a zis că face o actualizare a bazelor de date şi să îi spun rudele de gradul întâi pe care le am în străinătate", a declarat păgubita.

Femeia a avut ceva suspiciuni, dar în momentul în care a pus întrebări s-a lovit de agresivitatea infractorului. "L-am întrebat de ce îi trebuie numărul de telefon, la care el foarte agresiv mi-a zis : "Doamnă, ce credeţi că avem chef de glume? Noi nu avem timp!". A invocat şi o lege", a mai povestit păgubita.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De bună credinţă, i-a dat aşa-zisului inspector de poliţie, numărul de telefon al mamei ei, care lucrează în Spania. Escrocul a sunat câteva ore mai târziu în Spania, unde mama femeii a fost în pragul unui infarct cand a auzit că una din fiicele ei este în stare critică din cauza unui accident rutier. I s-au cerut 1.500 de euro pentru ca fiica ei rănită să fie operată de urgenţă.

Până la urmă, mama şi fiica au vorbit la telefon şi amândouă şi-au dat seama că accidentul a fost doar o invenţie. În schimb, au fost la un pas să le dea hoţilor 1.500 de euro.

Pentru a nu cădea în plasa escrocilor, poliţiştii recomandă să nu dăm datele persoane şi bani necunoscuţilor şi să ne sunăm rudele pentru a verifica informaţiile şi să anunţăm imediat autorităţile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.