Autoritatile judetene au marcat implinirea a 96 de ani de la incheierea Primului Razboi Mondial GALERIE FOTO

Publicat in Eveniment 11 Noiembrie 2014 776 ori
Google+ WhatsApp

Marţi, 11 noiembrie 2014 se împlinesc 96 de ani de la data încheierii Primului Război Mondial, moment de referinţă în istoria umanităţii.

Cu această ocazie la Cimitirul Eroilor din Sinaia, a fost organizată o festivitate de comemorare a eroilor români căzuţi în războiul pentru întregire statală şi naţională.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Naţională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Prahova, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria oraşului Sinaia, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Subfiliala Cultul Eroilor – Sinaia și Societatea Cultural-Istorică “Mihai Viteazul” Ploieşti.

Totodată, pentru a marca acest important eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, cu prilejul vizitelor de lucru în terioriu din această săptămână a depus mai multe buchete de flori la monumentele eroilor din Comunele Puchenii Mari, Valea Călugărească, Urlaţi, Păuleşti şi Bucov.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.