Sala de sport multifuncţională, construită în Păuleşti. Mircea Cosma, prezent la demararea lucrărilor FOTO

Publicat in Eveniment 11 Noiembrie 2014 2388 ori
Google+ WhatsApp
Sala de sport multifuncţională, construită în Păuleşti. Mircea Cosma, prezent la demararea lucrărilor FOTO
Sala de sport multifuncţională, construită în Păuleşti. Mircea Cosma, prezent la demararea lucrărilor FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat, marti, la demararea lucrărilor la o sala de sport multifuncţională ce va fi construită în Comuna Păuleşti.

 

Valoarea investiţiei se ridică la suma de 3.266.450 lei, iar fondurile vor fi alocate de Compania Naţională de Investiţii. Consiliul Local Păuleşti contribuie la proiect cu terenul de 10.000 m2 pe care va fi amplasată sala şi cu utilităţile necesare construcţiei: apă, canalizare, gaze şi energie electrică. Lângă sala de sport vor fi amenajate  două terenuri  de minifotbal şi tenis plus parcări şi alei pietonale.

Pe raza comunei Păuleşti nu există nici o sală de sport ,iar pe perioada rece a anului copiii nu au unde să practice orele de sport. De noua sală de sport se vor bucura atât elevii Şcolilor din Păuleşti cât şi cei din Găgeni, dar şi iubitorii de sport din comună.

Potrivit primarului Comunei Păuleşti, Sandu Tudor, la ora actuală, cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii, se reabilitează Căminul Cultural, urmând ca în perioada următoare să se semneze contractul de finanţare  pentru construirea a două blocuri ANL, valoarea totală a celor trei investiţii ridicându-se la suma de 10.000.000 lei.

La eveniment au mai participat consilierii judeţeni Rareş Enescu, Radu Ionescu, Toma Pinţoiu şi Daniel Şepşi.

Vezi aici imagini de la eveniment

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.