Circulaţia trenurilor pe ruta Ploiesti Sud - Valenii de Munte - Maneciu va fi RELUATĂ. Află de când

Publicat in Eveniment 05 Noiembrie 2014 5645 ori
Google+ WhatsApp
Circulaţia trenurilor pe ruta Ploiesti Sud - Valenii de Munte - Maneciu va fi RELUATĂ. Află de când
Circulaţia trenurilor pe ruta Ploiesti Sud - Valenii de Munte - Maneciu va fi RELUATĂ. Află de când

Miercuri a avut loc o intalnire de lucru la Institutia Prefectului intre doamna Rodica Paraschiv, prefect, si domnul Constantin Oprea, director general al S.C. Transferoviar Calatori SRL.

 

Au fost discutate procedurile necesare reluarii, in a doua jumatate a lunii noiembrie, a circulatiei feroviare, operate cu 4 perechi de trenuri de calatori zilnic de catre Transferoviar Calatori, pe sectia Ploiesti Sud –Valenii de Munte – Maneciu. Pe parcursul anului 2015 se preconizeaza suplimentarea numarului de trenuri in circulatie pe acest tronson.

Deoarece aceasta ruta nu a mai fost operata din luna februarie 2012 si pentru a se asigura siguranta circulatiei, atat feroviare cat si rutiere, Institutia Prefectului va stabili impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean, Consiliul Judetean, Drumurile Nationale si Regionala CFR masurile necesare.

Considerand ca reluarea transportului feroviar de calatori pe Valea Teleajenului va reprezenta o alternativa de deplasare de care vor beneficia cetatenii din zona, Institutia Prefectului doreste sa se asigure ca sunt indeplinite toate conditiile de siguranta a traficului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.