Percheziţii DNA la sediul CNA

Publicat in Eveniment 30 Octombrie 2014 319 ori
Google+ WhatsApp
Percheziţii DNA la sediul CNA
Percheziţii DNA la sediul CNA

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii în mai multe birouri din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului. Este percheziţionat şi biroul preşedintelui CNA, Laura Georgescu. Percheziţiile au loc într-un dosar privind fapte asimilate celor de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

 

Percheziţiile DNA au legătură cu întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale, în urma cărora au fost amendate posturile Antena 3, Estrada TV, Etno TV şi Taraf TV, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, în prima parte a anului 2014, preşedintele CNA, Laura Georgescu, a făcut demersuri pentru întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale în vederea înregistrării unor lucrări ce au intrat în analiza plenului CNA şi care au fost soluţionate prin sancţionarea cu amendă a posturilor de televiziune Antena 3 şi Estrada TV, Etno TV şi Taraf TV. 

Aceleaşi surse susţin că posturile de televiziune au fost sancţionate cu amendă într-un interval de câteva luni, în perioada 2013-2014, şi de circa opt ori. 

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii în biroul secretariatului CNA, biroul preşedintei instituţiei, Laura Georgescu, cel al membrului CNA Lorand Turos şi al secretarei Valentina Petcu, precum şi în biroul utilizat de directoarea compartimentului monitorizare. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office