Află când îţi poţi face vaccinul antigripal

Publicat in Eveniment 29 Octombrie 2014 1682 ori
Google+ WhatsApp
Află când îţi poţi face vaccinul antigripal
Află când îţi poţi face vaccinul antigripal

Campania de vaccinare antigripală din acest an începe în a doua jumătate a lunii noiembrie.

 

Directorul Departamentului de comunicare din minister, Oana Grigore, a declarat că pot fi achiziţionate trei milioane de doze de vaccin antigripal, în funcţie de cererea de pe piaţă.

“Pentru anul 2014 Ministerul Sănătăţii a încheiat procedurile de licitaţie prin care s-au achiziţionat 500 de mii de doze de vaccin gripal care urmează a fi recepţionate şi direcţionate către cabinetele medicilor de familie în a doua parte a lunii noiembrie. Vor fi vaccinate persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copiii şi bătrânii instituţionalizaţi, personalul medical şi gravidele şi ca în fiecare an campania Ministerului Sănătăţii se va derula prin cabinetele medicilor de familie şi în unităţile sanitare cu paturi”, a spus Oana Grigore pentru RRA.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.