Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti, FĂRĂ CĂLDURĂ din cauza datoriilor

Publicat in Eveniment 28 Octombrie 2014 689 ori
Google+ WhatsApp
Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti, FĂRĂ CĂLDURĂ din cauza datoriilor
Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti, FĂRĂ CĂLDURĂ din cauza datoriilor
Aproximativ 7.000 de apartamente din Ploieşti care sunt conectate la sistemul centralizat de încălzire nu primesc, în prezent, căldură din cauza datoriilor înregistrate către Dalkia Termo Prahova, societatea ce furnizează agent termic în oraş. 

 

Potrivit datelor furnizate de Dalkia, 240 de scări de bloc, dintr-un total de 3.150 (adică 7%) racordate la sistemul centralizat de încălzire, nu primesc deocamdată căldură din cauza datoriilor, scrie Agerpres.

Circa 7.000 de apartamente nu beneficiază de agent termic, datoriile către Dalkia Termo Prahova fiind în valoare totală de un milion de lei. 

"Rămânem în continuare deschişi dialogului şi găsirii unor soluţii rapide pentru asociaţiile care se confruntă cu dificultăţi financiare. Pentru fiecare asociaţie datornică se va face o analiză punctuală în funcţie de valoarea debitului şi se vor stabili, de comun acord, valoarea şi numărul tranşelor ce urmează a fi achitate până la stingerea debitului", susţin reprezentaţii Dalkia. 

Aproximativ 58.000 de apartamente din Ploieşti (90%) sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office