Nu-ţi vine să crezi ce au descoperit poliţiştii în lanurile de porumb din Valea Călugărească

Publicat in Eveniment 21 Octombrie 2014 1334 ori
Google+ WhatsApp
Nu-ţi vine să crezi ce au descoperit poliţiştii în lanurile de porumb din Valea Călugărească
Nu-ţi vine să crezi ce au descoperit poliţiştii în lanurile de porumb din Valea Călugărească

La data de 20.10.2014, în intervalul orar 17.00 - 20.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valea Călugărească, împreună cu doi lucrători de poliție locală, au executat o acțiune în zonele predispuse comiterii furturilor de cereale de pe terenurile agricole din cadrul societăților agricole din comuna Valea Călugărească.

 

Astfel, în jurul orei 17.20, pe raza satului Pantazi, pe terenurile agricole cultivate cu porumb, a fost depistată în flagrant o femeie din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească, în timp ce sustrăgea porumb, asupra acesteia fiind gasită cantitatea de 56 de kg., care a fost ridicată și predată administratorului societății prejudiciate.

De asemenea, în jurul orei 19.15, pe raza satului Rachieri, a fost depistată în flagrant o femeie din localitate, în timp ce sustrăgea porumb, asupra acesteia fiind gasita cantitatea de 43 de kg., care a fost ridicată și predată administratorului societății prejudiciate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate de polițiștii prahoveni, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.