Târg apicol la Vălenii de Munte

Publicat in Eveniment 20 Octombrie 2014 2099 ori
Google+ WhatsApp
Târg apicol la Vălenii de Munte
Târg apicol la Vălenii de Munte

Prima ediţie a Targului Apicol – Valenii de Munte va avea loc La Vălenii de Munte, în Parcul Monument, pe 24 octombrie, la ora 12:00, eveniemntul desfasurandu-se in perioada 24-26 octombrie 2014.

 

Cei aproximativ 30 de expozanţi prezenţi, din 10 județe ale țării — apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole — suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii din zonă, deoarece vor fi prezenți atât reprezentanți ai firmelor de achiziții de miere cât și ditribuitori ai produselor dedicate apiculturii — stupi şi componente, faguri artificiali, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc. Targul Apicol de la Vălenii de Munte este locul perfect pentru a vă îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă etc.

Organizatori:
Euromellis – Vălenii de Munte - Centru de achiziţii şi procesare miere
Consiliul Local şi Primăria oraşului Vălenii de Munte
Consiliul Judeţean Prahova

Eveniment organizat cu sprijinul Asociaţiei Apicole “Valea Prahovei” - Câmpina şi Apidava - Blaj.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.