A fost lansat site-ul "Humans of Ploiesti"

Publicat in Eveniment 20 Octombrie 2014 Actualizat: 20 Octombrie 2014 1821 ori
Google+ WhatsApp
A fost lansat site-ul "Humans of Ploiesti"
A fost lansat site-ul "Humans of Ploiesti"

A fost lansat site-ul "Humans of Ploiesti", prin care se doreste recunoasterea Ploiestiului drept o comunitate identica, prin diversitate, cu orice oras al lumii. Pe Humans of Ploiesti veti gasi oamenii obisnuiti din Ploiesti, si nu ploiestenii cu notorietate.

 

Ideea lui Brandon Stanton, autorul site-ului humansofnewyork.com, a fost deja reprodusa in toata lumea, inclusiv in Romania. Exemplele de proiecte de tip “humansof…” luate in serios sunt insa putine.

-     Humans of Ploiesti este primul proiect de acest fel din Romania realizat pe o platforma web autonoma, si nu pe retelele sociale.

Pe Humans of Ploiesti sunt deja peste o mie de fotografii, adica cel mai mare numar de fotografii dintre toate proiectele de acest fel din Romania.

Pe site, fotografiile sunt grupate in sase categorii: “barbati”, “femei”, “copii”, “cupluri”, “oaspeti” (turisti, persoane aflate conjunctural in oras) si “specialii” (persoane asupra carora dorim sa atragem atentia). Unele fotografii au si o poveste, altele si-o asteapta de la vizitatorii site-ului care se recunosc in imagini.

Pana acum, marea majoritate a fotografiilor au fost realizate de fotografii Andreea Ionascu, Bogdan Stoica si Sorin Petculescu, desi, in proiect sunt implicate, in acest moment, 12 persoane: fotografi, specialisti IT, bloggeri, traducatori. Asteptam, permanent, noi voluntari care sa se implice in acest proiect.

www.humansofploiesti.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.