Principesa Margareta, în vizită la un cămin pentru bătrâni din Ploieşti

Publicat in Eveniment 01 Octombrie 2014 1237 ori
Google+ WhatsApp
Principesa Margareta, în vizită la un cămin pentru bătrâni din Ploieşti
Principesa Margareta, în vizită la un cămin pentru bătrâni din Ploieşti

Principesa Margareta va vizita, miercuri, centrul Vasarely din Ploieşti, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice şi a extinderii programului "Niciodată Singur".

 

Cinci mii de flori vor fi oferite vârstnicilor, miercuri, în patru oraşe din ţară, în cadrul campaniei "Flori pentru suflet", iniţiată de Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR), cu ocazia sărbătoririi pe 1 octombrie a Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, informează FPMR.

Florile vor fi împărţite în Parcul Cişmigiu, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, în restaurantele Hanul Berarilor, în 13 dintre oficiile Poştei Române, în cabinetele medicilor de familie şi în reţeaua farmaciilor HelpNet din Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.