Hoţii din Prahova fură tot ce prind. Cu ce i-au mai prins poliţiştii

Publicat in Eveniment 26 Septembrie 2014 1519 ori
Google+ WhatsApp
Hoţii din Prahova fură tot ce prind. Cu ce i-au mai prins poliţiştii
Hoţii din Prahova fură tot ce prind. Cu ce i-au mai prins poliţiştii

Poliţiştii din Prahova au depistat în cursul zilei de joi, 25 septembrie, mai mulţi hoţi pe teritoriul judeţului.

 

La data de 25.09.2014, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăganesti, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins în flagrant doi bărbați, în timp ce sustrăgeau porumb din tarlaua „La Lizieră”.

Cantitatea de porumb sustrasă ( 100 de kg.), a fost ridicată de la persoanele în cauza și predată părții vătămate, care și-a recuperat prejudiciul.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 25.09.2014, în jurul orei 18.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Băicoi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Tufenilor, au depistat două persoane care cărau mai mulți saci cu mere, dintr-o livadă aparținând unei societăți comerciale.

Merele au fost predate părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt. 

Polițiștii din Băicoi au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras un sistem de emisie recepţie din incinta unei societăți comercizle. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 18 ani, din comuna Bălţesti, satul Podenii Vechi, județul Prahova, care a fost prins în flagrant la data de 25.09.2014, în jurul orei 13.00, imediat după ce ar fi sustras articole vestimentare din incinta altei societăți comerciale din Ploiești.

Polițiștii prahoveni au dispus reţinerea tânărului, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea faţă de acesta a unei măsurii preventive.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.