Ce ii raspunde Mircea Cosma primarului din Sinaia, in problema reabilitarii Spitalului

Publicat in Eveniment 18 Septembrie 2014 1052 ori
Google+ WhatsApp
Ce ii raspunde Mircea Cosma primarului din Sinaia, in problema reabilitarii Spitalului
Ce ii raspunde Mircea Cosma primarului din Sinaia, in problema reabilitarii Spitalului

Consiliul Judetean Prahova a aprobat in anul 2013 un parteneriat pentru Consiliul Local Sinaia, in vederea reabilitarii, in comun, a Spitalului zonal de Urgenta Sinaia.

 

 

Ulterior incheierii parteneriatului, primarul orasului Sinaia a cerut schimbarea destinatiei sumei de 1 milion lei pentru finalizarea lucrarilor sediului primariei Sinaia.

 

In acest an, primarul orasului Sinaia urma sa asigure din bugetul propriu suma transferata de la Consiliul Judetean Prahova in anul trecut, conform discutiilor avute.

 

In acest an, primarul orasului Sinaia nu s-a prezentat la sediul Consiliul Judetean Prahova niciodata pentru a informa despre aceasta lucrare.

 

Noi nu intelegem sa facem o tema de campanie din ceea ce doresc sa sustina cei doi lideri PNL, respectiv Vlad Oprea si Rosca Mircea. Il invitam si pe aceasta cale pe domnul Vlad Oprea, ca personal sa se prezinte in plenul Consiliul Judetean Prahova din 26.09.2014, ora 12.00 pentru a sustine dorintele Consiliului Local Sinaia si pentru a cere votul consilierilor judeteni pentru un eventual nou parteneriat, prezentand ceea ce doreste sa faca la acel spital si graficele de executie.            

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office