Prahova s-ar putea infrati cu o regiune din Arabia Saudita, bogata in petrol

Publicat in Eveniment 17 Septembrie 2014 1743 ori
Google+ WhatsApp
Prahova s-ar putea infrati cu o regiune din Arabia Saudita, bogata in petrol
Prahova s-ar putea infrati cu o regiune din Arabia Saudita, bogata in petrol

Astazi, Institutia Prefectului a primit vizita Excelentei Sale, domnul Abdulrahman Al Rassi, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti, insotit de domnul Mohammed Khalid Alshahri, atasat economic si consilier de afaceri al Ambasadei.

 

 

Distinsii oaspeti au analizat impreuna cu doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova si domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, posibilitatile de colaborare, in special in industria petroliera, investitii in judetul Prahova, formare si schimburi de specialisti in petrol si energie.

         

E.S. Domnul Ambasador a propus studierea de catre autoritatile prahovene a posibilitatii realizarii unui proiect de infratire cu orasul Dahran si regiunea Ash Sharqiyah (zona petroliera a Regatului Arabiei Saudite), cat si semnarii unui acord de colaborare intre Camera de Comert a acestei regiuni si Camera de Comert si Industrie Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office