Ploiestiul, impanzit de jandarmi in prima zi de scoala

Publicat in Eveniment 15 Septembrie 2014 598 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul, impanzit de jandarmi in prima zi de scoala
Ploiestiul, impanzit de jandarmi in prima zi de scoala

Aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, au participt astăzi, 15 septembrie 2014, la deschiderea noului an școlar.

 

 

Jandarmii au fost alături de profesori și elevi la deschiderea procesului de învățământ în 63 de instituții de învățământ de pe teritoriul întregului județ, atât pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu aceștia, cât și pentru a asigura un climat normal de ordine și siguranță publică.

 

"Asigurăm, atât elevii, părinții, cât și cadrele didactice că vom dovedi solicitudine și operativitate în asigurarea unui climat normal pe timpul desfășurării orelor de curs dar și pe itinerariile de deplasare la și de la domiciliu.", transmit reprezentantii Jandarmeriei.

 

Jandarmeria prahoveană urează tuturor celor implicați un an școlar plin de satisfacții care să aducă un plus de liniște, încredere și performanță.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office