Criză de cadre didactice în unităţile de învăţământ din Prahova

Publicat in Eveniment 09 Septembrie 2014 Actualizat: 09 Septembrie 2014 2990 ori
Google+ WhatsApp
Criză de cadre didactice în unităţile de învăţământ din Prahova
Criză de cadre didactice în unităţile de învăţământ din Prahova

Numeroase şcoli şi grădiniţe din judeţ se confruntă cu o lipsă acută de educatori, învăţători şi de profesori. Inspectoratul Şcolar Prahova a organizat luni, 8 septembrie, o şedinţă publică pentru ocuparea a 342 de coduri, însemnând aproximativ 200 de norme didactice.

 

 

170 de candidaţi s-au prezentat pentru ocuparea lor. Este vorba despre cei care au obţinut 5 la examenele de titularizare din perioada 2011 – 2014. La şedinţa publică au venit şi 200 de profesori pensionari care au dreptul la continuitate.

 

Cele mai multe posturi care s-au ocupat sunt în apropiere de Ploieşti. Nu acelaşi lucru se poate spune despre posturile din şcolile şi grădiniţele din localităţile de la marginea judeţului sau în zone izolate.

 

www.republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.