Ploiesti: Comori ascunse, in gropile lasate de muncitori pe liniile de tramvai

Publicat in Eveniment 05 Septembrie 2014 1867 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Comori ascunse, in gropile lasate de muncitori pe liniile de tramvai
Ploiesti: Comori ascunse, in gropile lasate de muncitori pe liniile de tramvai

La data de 04 Septembrie a.c., în jurul orei 17.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Ștefan Greceanu, s-a sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat sustrage cablu de cupru, rezultat în urma excavațiilor efectuate în cadrul lucrărilor de amenajare a liniei de tramvai.

 

 

        

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că este vorba despre un ploieștean, care ar fi sustras 15 Kg. cablu.

        

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prev. și ped. de art. 228, alin. 1 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de polițiștii ploieșteni, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

Tot ieri, în jurul orei 18.55, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Poliție, în timp ce se afla în exercitarea activităților de serviciu pe str. Ștefan Greceanu, s-a sesizat din oficiu, cu privire la faptul că doi bărbați încercau să sustragă un cablu de cupru, rezultat în urma excavațiilor efectuate în cadrul lucrărilor de amenajare a liniei de tramvai.

        

Din verificări, a rezultat că este vorba despre doi bărbați, din municipiul Ploiești.

        

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prev. și ped. de art. 32, rap. la art. 228, alin.1- art. 229, alin.1, lit. b și d

din Codul Penal, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea documentării activității infracționale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.