Ploiesteni vor primi cardurile de sanatare incepand din 18 septembrie

Publicat in Eveniment 05 Septembrie 2014 895 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesteni vor primi cardurile de sanatare incepand din 18 septembrie
Ploiesteni vor primi cardurile de sanatare incepand din 18 septembrie

În două săptămâni, vom începe să primim prin Poştă cardurile de sănătate. Casa Naţionala de Asigurări de nătate a semnat chiar astăzi la Guvern contractul pentru distribuirea cardurilor catre populaţie. Un pas înainte în procesul de modernizare a sistemului de sănătate, dar şi un ajutor pentru Poşta Română, spune premierul.

 

 

Compania Naţională Poşta Română şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sănătate la nivel naţional, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei (8,5 milioane euro), cu o durată de patru ani.

 

Procesul de distribuire va începe la 18 septembrie. Volumul total ce urmează a fi livrat, la nivel naţional, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri.

 

Poşta Română va livra cardul de sănătate destinatarului în maximum 20 de zile calendaristice, începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care trimiterile au intrat în reţeaua poştală.

 

"Poşta Română se dovedeşte a fi cel mai important jucător pe piaţa liberalizată a serviciilor poştale, un partener de încredere pentru astfel de proiecte strategice. Prin contractul încheiat astăzi cu CNAS, operatorul naţional de servicii poştale marchează trecerea de la o politică de management de subzistenţă, la o politică bazată pe criterii comerciale competitive, prin care să recupereze cota de piaţă pierdută în ultimii 20 de ani", a declarat directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, Alexandru Petrescu, într-un comunicat de presă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.