Festival de fotografie la Ploieşti. Expoziţii stradale, ateliere şi concerte

Publicat in Eveniment 05 Septembrie 2014 2702 ori
Google+ WhatsApp
Festival de fotografie la Ploieşti. Expoziţii stradale, ateliere şi concerte
Festival de fotografie la Ploieşti. Expoziţii stradale, ateliere şi concerte

Pasionaţii de fotografie, dar şi de muzică bună, expoziţii şi filme vor avea ocazia să petreacă trei zile speciale la Ploieşti şi Câmpina la cea de a doua ediţie a Festivalului de Fotografie Secvenţe

 

 

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi Clubul de Turism şi Arte Escamonde vor organiza, în perioada 5-7 septembrie, a II-a ediţie a Festivalului de Fotografie Secvenţe, care se va desfăşura la Ploieşti şi Câmpina, cu participarea a 30 de artişti fotografi din 7 ţări: Anglia, Elveţia, Germania, Moldova, România, Rusia şi Ţara Galilor.

 

Festivalul îşi doreşte să demonstreze forţa fotografiei în societatea actuală, prin promovarea imaginilor şi ideilor unor artişti români şi internaţionali din mediul fotografic contemporan. Comunităţile secolului XXI sunt tema principală a acestei ediţii, cu scopul de a prezenta credinţele, obiceiurile şi normele de viaţă din diferite regiuni ale lumii.

 

Festivalul va avea în program expoziţii stradale, în muzee sau teatre, ateliere, conferinţe, dezbateri, lansări de lampioane, vizionare filme documentare, concerte de jazz, iar la final o lansare de lampioane.

 

Evenimentele vor fi organizate în centrele culturale ale oraşului: Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Palatul Culturii - Muzeul Judeţean de Stiinţele Naturii Prahova şi Muzeul „Casă de Târgoveţ" şi în zona pietonală de pe strada Teatrului.

 

Accesul publicului la festival este gratuit. Detalii despre programul evenimentului găsiţi pe site-ul http://escamonde.ro/secvente/.

 

sursa: Adevarul

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.