PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte şi avem parte de temperaturi de până la 29 de grade

Publicat in Eveniment 04 Septembrie 2014 1100 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte şi avem parte de temperaturi de până la 29 de grade
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte şi avem parte de temperaturi de până la 29 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte treptat pe măsură ce săptămâna se încheie, iar ploile şi norii vor lăsa lor soarelui. Mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, vremea fiind una perfectă pentru o plimbare.

 

 


PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se îndreaptă în bună parte a ţării, cerul va fi doar parţial acoperit de nori, dar mai aşteptăm înnorări temporare în sud şi în sud-vest, precum şi la munte, unde local mai plouă şi e posibil să mai fie şi descărcări electrice. Doar izolat ploile mai pot depăşi 10...15 l/mp. Vântul suflă încă destul de tare în sud-est şi la munte. Maximele termice se vor situa în general între 22 grade în Oltenia, în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 29 de grade în sud-est, nord-vest şi centru.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, norii mai acoperă doar temporar cerul şi trecător mai plouă slab, dar treptat se arată şi soarele, chiar dacă mai timid. Vântul scade treptat în intensitate, iar după-amiaza vine cu maxime de 27...28 grade.

 

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, norii mai acoperă temporar cerul şi lasă ploi pe arii restrânse doar în vest şi în sud-vest, precum si la munte, în timp ce în celelalte regiuni vremea e mai plăcută ca aspect, cu cerul variabil. Vântul e ceva mai turbulent în primele ore in sud-est, însă doar în primele ore. Până după-amiază mercurul din termometre ajunge până la maxime cuprinse între 22 grade în nordul Moldovei şi în sudul Banatului şi 29 grade în nord-vest, dar şi în sud-estul extrem.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Weekendul începe cu vreme frumoasă. Doar câţiva nori îşi fac drum pe cer, vântul suflă destul de domol, iar în termometre se adună 27, poate chiar 28 grade la umbră.

 

PROGNOZA METEO. În ultima zi a săptămânii norii mai strâng rândurile peste zonele intracarpatice şi zonele de munte, unde aduc pe arii restrânse ploi slabe, de scurtă durată, dar în celelalte regiuni vremea e plăcută, cu cerul variabil. Vântul mai are ceva tresăriri nervoase pe litoral, iar maximele se vor situa între 23 grade în nordul Moldovei şi 30 grade în Muntenia şi în Dobrogea.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de duminică aduce vreme frumoasă, cu nori puţini şi inofensivi pe cer şi vânt domol în bună parte a zilei. Maximele termice vor fi în jur de 29 grade, vreme tocmai bună de ieşit în parc.

 

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu vreme schimbătoare în regiunile intracarpatice şi la munte, unde norii se înmulţesc temporar şi local plouă. În celelate regiuni soarele e ceva mai darnic, însă în sud-vest norii pot lăsa trecător câte o ploaie slabă. Vântul nu mai pune probleme, iar maximele sunt de la 24 la 31 grade. De marţi până aproape de weekendul viitor vremea rămâne o idee mai caldă decât în mod obişnuit, iar ploile preferă, doar temporar regiunile de dincolo de Carpaţi şi doar izolat apar în sud şi în est.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.