Va fi extinsa reteaua de canalizare in Azuga, Busteni si Sinaia

Publicat in Eveniment 04 Septembrie 2014 2632 ori
Google+ WhatsApp
Va fi extinsa reteaua de canalizare in Azuga, Busteni si Sinaia
Va fi extinsa reteaua de canalizare in Azuga, Busteni si Sinaia

SC Hidro Prahova SA si SC TANCRAD SRL au semnat, in data de 02.09.2014, contractul "Extindere retea de canalizare si colector in orasele Azuga, Busteni si Sinaia, jud. Prahova"– CL 4, in valoarea de 55.179.989,72 lei, fara TVA, care va avea o durata de executie de 510 zile.

 

 

Contractul cuprinde toate lucrarile necesare pentru extinderea sistemului existent de colectare a apelor uzate în localitatile Azuga, Busteni (inclusiv în Poiana Tapului) si Sinaia cu 26.585 ml, reabilitare hidraulica a colectoarelor existente în Azuga, Busteni si Sinaia (modernizare conducte cu diametru de la DN 250 mm la DN 1000 mm) in lungime de 4.716 ml, precum si lucrari necesare pentru executia unui numar de 15 statii de pompare in localitatile Azuga, Busteni si Sinaia.

 

Contractul face parte din Proiectul “Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova” - Programul Operational Sectorial de Mediu – Axa Prioritara 1 care este co-finantat din Fondul de Coeziune, avand ca obiectiv principal extinderea si modernizarea sistemelor de apa si de apa uzata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.