Incep lucrarile la noul sediu al Teatrului pentru copii "Ciufulici"

Publicat in Eveniment 04 Septembrie 2014 783 ori
Google+ WhatsApp
Incep lucrarile la noul sediu al Teatrului pentru copii "Ciufulici"
Incep lucrarile la noul sediu al Teatrului pentru copii "Ciufulici"

Primarul Iulian Badescu, a semnat contractul pentru modernizarea noului sediu al Teatrului pentru Copii „Ciufulici”.

 

 

In momentul de fata, actorii teatrului pentru copii isi sustin spectacolele in cladirea Cercului Militar, un spatiu impropriu pentru siguranta copiilor (mirosul de gaz de la sobele vechi fiind greu de suportat) si pentru buna desfasurare a actului de cultura.

 

De aceea, municipalitatea a decis ca Teatrul pentru copii sa se mute intr-un sediu nou, pe Bdul Independentei nr. 14. Imobilul respectiv necesita lucrari de modernizare si reamenajare prin extindere si supraetajare.

 

Lucrarea va fi efectuata de S.C. Scut Construct S.R.L, iar termenul limita pentru finalizarea acesteia este de 12 luni de la primirea ordinului de incepere. Valoarea contractului este de 2.900.713,94 lei la care se adauga TVA.

 

Reamintim ca, pentru acest proiect, Fundatia Timken a donat municipalitatii 300.000 de dolari. Fondurile au fost acordate exclusiv pentru renovarea viitorului sediu al Teatrului pentru copii « Ciufulici ».

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.