Cata mobilizare, domnule! 4 institutii si-au unit fortele pentru a-i prinde pe amaratii care strang PET-uri

Publicat in Eveniment 29 August 2014 804 ori
Google+ WhatsApp
Cata mobilizare, domnule! 4 institutii si-au unit fortele pentru a-i prinde pe amaratii care strang PET-uri
Cata mobilizare, domnule! 4 institutii si-au unit fortele pentru a-i prinde pe amaratii care strang PET-uri

Mobilizare de forte fara precedent, in Ploiesti! Trei institutii publice (Primaria, RASP si Politia Locala) si o firma privata (Rosal) si-au unit fortele si au pornit jihadul impotriva strangatorilor de sticle de plastic!

 

 

Despre institutiile administratiei locale n-ar mai fi multe de zis, ca stim cu totii cum sta treaba. Insa firma Rosal ne-a dat pe spate cu elanul tineresc menit sa-i starpeasca din fasa pe nemernicii care colecteaza PET-uri si le vand "pe piata neagra". Ne aducem aminte cum zaceau gunoaiele din spatele blocurilor, fara a fi ridicate cu zilele? Dar de troienele de zapada inalte cat casa si de care nu se atingeau domnii de la Rosal? Ei, bine macar ca am aflat pentru ce si-au conservat energia. La lupta, baieti!

 

 

Iata comunicatul primit de la "razboinici", ceva mai devreme:

 

"ROSAL Ploiești în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești prin RASP și cu ajutorul Poliției Locale, desfășoară mai multe acțiuni de confiscare a deșeurilor reciclabile ( plastic, doze de aluminiu). Deșeurile reciclabile confiscate provin din incintele pentru colectarea selectivă, implementate la nivelul municipiului Ploiești și puse la dispoziția ploiestenilor de către municipalitate.

 

 În urma sesizărilor din partea ROSAL și a ploieștenilor au fost depistate diverse persoane ce sustrag materialele reciclabile și le valorifică mai departe pe piața neagră a reciclării. În ciuda faptului că aceste incinte sunt securizate, hoții le vandalizeaza (spargere lacăte, rupere grilaje metalice, incendiere containere și pubele) pentru a putea sustrage deșeurile, ceea ce presupune o investiție permanentă din partea ROSAL.

 

În săptămâna 25.08 - 29.08.2014, cu ajutorul echipajelor mixte ale Poliției Locale și RASP au fost confiscate 600 kg de deșeuri reciclabile și au fost aplicate amenzi în valoare de 1200 RON.

 

În acest moment municipiul Ploiești dispune de 39 de platforme subterane și 250 de incinte pentru colectarea selectivă."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.