Doi cămătari din Boldesti-Scăeni au fost arestati preventiv

Publicat in Eveniment 22 August 2014 2934 ori
Google+ WhatsApp
Doi cămătari din Boldesti-Scăeni au fost arestati preventiv
Doi cămătari din Boldesti-Scăeni au fost arestati preventiv

În urma cercetărilor efectuate, lucrători din cadrul Poliției Orașului Boldești-Scăeni, Compartimentul Investigații Criminale au depistat doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de camătă.

 

 

Din investigațiile efectuate a rezutat că din 2013 si pâna in prezent acestia ar fi avut ca indeletnicire darea de bani cu dobinda la mai multe persoane din orasul Boldesti-Scaeni, fara a fi persoane autorizate.

 

Față de aceștia s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.

 

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.

 

Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Poliției Orașului Boldești-Scăeni, Compartimentul Investigații Criminale, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office