Cristi Toader, in actiune. Politia Locala a inceput sa miste

Publicat in Eveniment 21 August 2014 727 ori
Google+ WhatsApp
Cristi Toader, in actiune. Politia Locala a inceput sa miste
Cristi Toader, in actiune. Politia Locala a inceput sa miste

Acțiunile Poliției Locale Ploiești organizate pentru depistarea persoanelor care consumă băuturi alcoolice pe domeniul public, deranjează ordinea și liniștea publică ori murdărește domeniului public cu ambalaje, peturi ori coji de semințe, au continuat și în cursul nopții de 20 august 2014, între orele 22.00-02.00.

 

 

S-au avut în vedere atât parcurile, locurile aglomerate, cât și parterul blocurilor, acolo unde unde tinerii obișnuiesc să se strângă în grupuri și să deranjeze liniștea locatarilor.

 

În timpul patrulărilor, polițiștii locali au vizat Cartierul Mihai Bravu, străzile Pictor Rosenthal, Pictor Iscovescu, Izvoare, Voila, Dorobanți, Lupeni, Muzicanți și Rafinori, fiind aplicate 18 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2800 lei. Amenzile au vizat nerespectarea mențiunilor Legii nr. 61/1991- referitoare la sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum și a H.C.L. nr. 228/2006 privind gospodărirea localităţii.

         

Activitățile de combatere a fenomenelor antisociale s-au concretizat și în legitimarea a 30 de persoane.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office