Ai grija unde pleci in vacanta! Atenționare de călătorie - Croația

Publicat in Eveniment 31 Iulie 2014 1670 ori
Google+ WhatsApp
Ai grija unde pleci in vacanta! Atenționare de călătorie - Croația
Ai grija unde pleci in vacanta! Atenționare de călătorie - Croația

Ministerul Afacerilor Externe informează - conform unui comunicat de presă- cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Croaţia că, la data de 30 iulie 2014, s-a emis o avertizare cod roşu de ploi şi furtună pentru regiunile Lika, Gorski Kotar, Rijeka şi Istria (Nord-Estul şi Centrul Croaţiei).

 

 

Pentru regiunea Dubrovnik (Sud) sunt emise avertizări de cod roşu de ploi, cod portocaliu de furtună şi cod galben de vânt. Restul Croaţiei se află, de asemenea, sub avertizare meteorologică de cod portocaliu şi galben de furtună.

 

Conform prognozelor oferite de site-ul de specialitate www.meteoalarm.eu şi de către Agenţia Meteorologică Croată, atenţionările de fenomene meteo extreme sunt valabile până la data de 31 iulie 2014 inclusiv.

 

De asemenea, vântul puternic a condus la închiderea unei porţiuni din drumul naţional D8, cuprinsă între Novi Vinodol şi Senj, pentru autocare, vehicule cu remorci şi motociclete.

 

Întrucât situaţia traficului poate suferi modificări de la o oră la alta recomandăm cetăţenilor români să consulte pagina Automobil Clubului Croat (http://www.hak.hr/en ) înainte de a pleca la drum.

 

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat (http://www.hak.hr, Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate - http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă http://www.ccaa.hr), pentru informaţii actualizate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office