Noutati in salubritate

Publicat in Eveniment 29 Iulie 2014 907 ori
Google+ WhatsApp
Noutati in salubritate
Noutati in salubritate

Incepand cu 11 Iulie 2014 exista o noua lege a serviciului de salubritate. Se introduce colectarea selectiva a deseurilor menajere reciclabile ( hartie, sticla, plastic, metal).

 

 

Astfel se preiau si in legislatia nationala prevederile directivelor europene pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere si reintroducerea in circuitul economic.

 

Tendinta europeana este de reducerea a cantitatiilor de deseuri menajere eliminate prin depozitare. Se pune accent pe reintroducerea in circuitul economic a fractiilor reciclabile pentru aducerea de plus valoare si reducerea cantitatiilor de materii prime extrase din natura.

 

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “Parteneriatul pentru managementul deseurilor – Prahova” are ca obiectiv general cooperarea unitatilor administrativ-teritoriale care o compun in scopul implementarii proiectului “Managementul Deseurilor in Judetul Prahova”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office